Comviq driftstörningar

comviq driftstörningar

Hej! För närvarande har vi en driftstörning i vårt 3G-nät som bidrar till att man kan uppleva samtalsproblem samt störningar på Comviq Surf. Våra tekniker jobbar på att lösa problemet så fort som möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakar och ber om ert överseende. Mvh Comviq. Den Tele2-ägda mobiloperatören Comviq verkar ha råkat ut för ett större driftproblem och många av deras kunder uppger att de inte har kunnat använda deras nät sedan runt fyratiden i eftermiddags. Comviq är rätt så sparsmakade med information om va. Comviq driftinformation cbooth.info (länk till aktuella driftstörningar i sidfoten). Alltele driftinformation cbooth.info Halebop driftinformation cbooth.info Bredbandsbolaget driftinformation.

Comviq driftstörningar - det

Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Övriga störningar kan du se på driftstörningskartan för mobilnätet och på  driftstörningskartan för fasta nätet. Läs mer om vår täckning och hur vi arbetar för att ständigt förbättra täckningen. Aktuella driftstörningar Här kan du se större driftstörningar i vårt nät. Driftstörningarna började i eftermiddags, tidig kväll, och har sedan dess gjort det omöjligt för många av företagets kunder att ringa ut eller nås på sina telefoner. Då behöver du ta bort den spärren och testa att ringa igen.

Comviq driftstörningar Video

Comhem Kundtjänst: Hur du snabbast kontaktar Comhem comviq driftstörningar Täckningen på kartan är new pornstars 2018 på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Kartan är en estimerad utomhustäckning baserad på produktregeln och master i områdena. Fastighetsägaren har tidigare gått ut med information om detta till alla boende. Tracy beakers dröm mer på www. Är du abonnemangskund gå vidare till punkt 2.

Comviq driftstörningar - upp vilka

Har du någon PIN2 funktion aktiverad i telefonen? I vår driftinformationskarta kan du enkelt se om det finns några driftstörning i ditt område, samt när det förväntas vara åtgärdat. Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Givetvis tillkommer inte någon ny bindningstid. Inte heller på när felet ska vara avhjälpt.

0 kommentarer