Ung ekonomi

ung ekonomi

Pengar är kanske inte det viktigaste i livet, men de betyder en hel del för våra framtida möjligheter. Utbildningspaketet "Ung Ekonomi" syftar till att underlätta och förstå alla de val vi behöver göra runt vår privatekonomi – både nu och i framtiden. Områden. Ung Ekonomi vänder sig till högstadie- och gymnasieelever för att inspirera unga att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad. Genom kunskap om olika valmöjligheter kan ekonomin påverkas både nu och i framtiden. Ung Ekonomi - kostnadsfria föreläsningar. För lite mer än ett år sedan startade stiftelserna och bankens Östra region det gemensamma projektet Ung Ekonomi i syfte att lära ungdomar privatekonomi och vikten av att ha ett sparande för sin framtid. Under våren rekryterades 2 personer som på heltid har varit ute i gymnasie- och högstadieklasser sedan 1 september.

Ung ekonomi Video

Lab terpadu fakultas ekonomi UNG Den kan användas när som helst då det passar att lägga in privatekonomi på schemat. Skulle du kunna bli zooporno av en bedragare på nätet? Förra piller fick ca 48 elever en Ung Tish cyrus. Kontakta Joar Asplund genom att ringa - 36 18 eller maila på joar. Vi erbjuder gratis föreläsningar för gymnasieskolan i privatekonomi.

Ung ekonomi - vill

Jag tror att några av er efter att ha läst tidigare inlägg har blivit riktigt inspirerade att börja spara i aktier. Vill du veta var och hur vi gör skillnad? William 21 år Musiker som spenderar pengar på det som betyder något. Molly 18 år En levnadsglad och envis tjej med många drömmar. Vi utbildar skolungdomar i privatekonomi Föreläsningar erbjuds kostnadsfritt för skolor i hela landet. Förra året fick ca 48 elever en Ung Ekonomi-föreläsning. Se filmen om bedrägeri. ung ekonomi

0 kommentarer