Malte strömwall

malte strömwall

Malte Strömwall lämnade AIK för två säsonger sedan, och har spelat AHL-hockey med New York Rangers farmarklubb Hartford Wolf Pack. Den här säsongen har han dock inlett i ECHL-klubben Greenville Swamp Rabbits och är nu på väg till Europa igen. Och det verkar bli Sverige. Hallpressens Andreas. Luleå Hockey meddelade under fredagen at man skrivit ett avtal med Malte Strömwall för resterande del av denna säsong och nästa. Strömwall kommer närmast från spel i SHL medVäxjö Lakers. Från kval till SHL med AIK till New York Rangers, så kan det bli för AIK-stjärnan Malte Strömwall.

Malte strömwall - kan

Ange den e-postadress du registrerade med nedan så skickar vi en återställningslänk till dig. Stäng Registrera dig Visningsnamn: Första AHL-målet kom i slutet av oktober. Klicka på den för att välja ett nytt lösenord. Hamnar han i SHL? Malte Strömwall tillbaka i Sverige och väldigt nära ny klubb. Kommentarer Ingen har kommenterat ännu.

Malte strömwall Video

Strömwall stekhet - spräcker nollan mot VIK - TV4 Sport malte strömwall Sport Hockey Fotboll 1. Inte helt vägglampa inomhus utmärkte sig flera svenska talanger i den årliga turneringen i Traverse City. På tisdagen sköt han sitt andra mål i turneringen då han framspelad av Lias Andersson gav Rangers ledningen i mötet med Dallas Stars. HIF förstärker från allsvenskan. Stäng Registrera dig Visningsnamn:

0 kommentarer