Akademin

akademin

Akademin vänder sig till alla som har ett öppet sinne och intresse för andlig utveckling. Vi vill vara en mötesplats för dig som söker en djupare mening i tillvaron och vill träffa likasinnade. Hos oss kan du utvecklas för din egen skull, använda dina förmågor i ditt yrke eller kanske du på sikt vill verka som medium? Vi erbjuder. Jämställdhet i akademin. Trots att det finns betydligt fler kvinnor än män bland studenter är det fortfarande vanligare att en professor är en man än en kvinna. Samtidigt är vissa områden inom universitet och högskolor kvinnodominerade medan andra är mansdominerade. Det finns en rad exempel på frågor relaterade till. Träffarna Utbildningen pågår under en termin med sammanlagt sju träffar, där du som deltagare får träffa experter på sociala medier och politisk opinionsbi.

Akademin - transportbox

Forskning om jämställdhet är en del av genusforskningen som sysslar med jämställdhetsfrågor. Pontus Sundén Sidan uppdaterades: I Italien stiftade drottning Kristina i Rom en litterär akademi vilke gick upp i den ännu existerande Accademia degli arcadi. Utbildning Expandera Utbildning Minimera Utbildning. Efter sju veckor på landsbygden i Uganda har de utvecklats både personligen och i sin blivande yrkesroll.

Akademin Video

Utbildning i Trading och Hävstång

Akademin - ret tillsatte

Läs mer om Svenska Akademien Efter avslutad utbildning blir du som deltagare inbjuden till vårt alumninätverk som i dag består av över digitala alumner. Gilla oss på facebook. Då ingår mat och kurslitteratur. En annan aspekt handlar om att få utbildningar integrerar jämställdhet som kunskapsområde. Pontus Sundén Sidan uppdaterades: akademin

0 kommentarer