Signor

signor

»Och – vi har hört av en vän till signor Mi-less, signor Van Houston, att signor Mi-less hade svårigheter att hitta signor Greenleaf i Rom – som om signor Greenleaf försökte gömma sig för honom. Signor Greenleaf kanske var arg på signor Mi-less, men enligt signor Van Houston så var signor Mi-less inte alls arg på signor. Översättning av ordet signor från italienska till svenska med synonymer, motsatsord, verbböjningen, uttal, anagram, exempel på användning. Signor Sassi, London: Se objektiva omdömen av Signor Sassi, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 23 restauranger i London.

Signor - kan bort

Här listas senast sökta namnen. Omdömet skrevs augusti 2 från mobil enhet. Omdömet skrevs november 13 Hur används ordet signor? Är den här restaurangen bra för frukost?

Signor - som riktas

Varför hade signor Tartini av alla djur lånat sin vän en insekt? Han såg på signor Antonio och hans ansikte var lika stilla och högtidligt som när han under högmässan hos oss i Pelegrin druckit av vinet och torkar ur nattvardskalken. Var med och bidra till att få sajten så komplett som möjligt. Senast sökta namnen Det sökts flitigt på Svenskanamn då intresset kring namn är stort i Sverige. Var med och bygg upp vår namnwiki och lägg till en namnbetydelse för namnet genom att klicka på fliken "Redigera" eller klicka här.

0 kommentarer